Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023
  • Adipower Multiweight Control 2023

Adipower Multiweight Control 2023

PVP: € 400,00
€ 399,95
-1% Adidas Padel
Padelracket Adipower Multiweight CTRL | Uitstekende precisie met dit Adidas control padel racket, een model dat terugkeert met een gewichtssysteem zodat u de balans kunt aanpassen aan uw behoeften
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adipower Multiweight Control 2023 padel racket

Haal je beste spel naar boven met de nieuwe collectie Adidas Padel 2021. Ontdek het Adipower Multiweight CTRL padel racket, een nieuwe editie van het racket van Martita Ortega. En het is dat het een van de beste rackets voor vrouwen is geworden vanwege de beheersbaarheid, speelbaarheid en toegepaste technologieën.

Het presenteert een rond formaat en inhoudsbalans waarmee u een zeer goede controle zult hebben. Door zijn koolstofconstructie en Power Embossed-technologie komt hij echter niet tekort aan kracht. Het versterkt ook de structuur met het Dual Exoskeleton-systeem en dankzij het zachte energie-eva-rubber heb je een uitzonderlijk gevoel.

Adidas Adipower Multiweight Control oranje, kenmerken

  • De Adidas Adipower Multiweight CTRL is de schep van Alex Ruiz, WPT-speler.
  • Drogere aanraking met de constructie van de kern met eva-rubber met een hoog geheugen.
  • Rond formaat met lage balans, waardoor het een control padel racket is.
  • Versterkingen geplaatst met Dual Exoskeleton en Power Embossed-technologie voor meer stabiliteit.
  • Verbeter uw effecten met de Spin padel racket-afwerking die ruwheid op de vlakken genereert.
  • Nieuwe Custom Weight-technologie waarmee u gewicht kunt toevoegen en de balans kunt wijzigen.
  • 100% koolstofconstructie met 18k gealuminiseerde stof voor het oppervlak.
  • Geavanceerde serie padel rackets om Adidas 2023 padel te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of gevorderde atleten die de neiging hebben om meer in het midden - onderaan de baan te spelen, omdat het een controlepadel racket is dat ook een hardere aanraking biedt, zodat je naar het net kunt gaan en krachtige slagen kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de evolutie is van het racket van Alex Ruiz, een van de top tien spelers in de WPT. Dit seizoen kun je de balans aanpassen met het geïntegreerde gewichtssysteem en het keert terug met een spectaculaire esthetiek in zwarte en oranje details, je zult in het middelpunt van de belangstelling staan!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten