Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Team
  • Adidas Metalbone Team
  • Adidas Metalbone Team

Adidas Metalbone Team

PVP: € 220,00
€ 219,95
-1% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone Team | Geniet van de beste sensaties tijdens het spelen met dit Adidas powerracket, een model gemaakt van glasvezel en zacht eva-rubber voor meer speelbaarheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Team 2023 padel racket

Vind je geallieerde verbetering om al je wedstrijden te winnen in de nieuwe collectie Adidas Padel 2023-producten Koop het zwart-rode Metalbone Team padelracket, een krachtig model maar omdat het is gemaakt van flexibelere materialen is het gemakkelijker om mee te spelen. Het heeft dus een diamantformaat en een ietwat hoge balans.

Eva soft performance rubber is gebruikt voor de constructie, wat zorgt voor een comfortabelere aanraking bij het raken van de bal. Voor de vliegtuigen is glasvezel gebruikt en het frame is versterkt met carbon en Octagonal Structure-technologie om breuk te voorkomen. Ten slotte heeft het een spin-padel racket ruwheid en dankzij de slimme boorgaten wordt de sweet spot verbreed.

Adidas Metalbone Lite 2023, kenmerken

  • Constructie van de Adidas Metalbone Team-plannen in glasvezel.
  • Stabiel slaan dankzij de Octagonal Structure omtrekversterking.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met de kern eva soft performance rubber.
  • Extra grote diamantvorm met hoge balans, die meer punch genereert.
  • Ruw oppervlak dat ons zal helpen om meer effect aan onze opnamen te geven.
  • Carbon frame om meer weerstand te bieden tegen stoten of crashes.
  • Krachtig en snel aangepast racket omdat de materialen flexibeler zijn.
  • Intensieve serie padel rackets om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor meisjes die extra kracht willen hebben, want het nieuwe Metalbone Team wordt gekenmerkt door zijn punch dankzij het diamantontwerp en de hoge balans. Het verwaarloost echter het comfort niet, aangezien het is vervaardigd met elastische materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met verbeterde technologieën naast een vernieuwd ontwerp van de coolste. Combineer voor dit seizoen de zwarte achtergrond met het witte logo in het midden en het rode hartgebied.We verzekeren je dat je niet onopgemerkt zult blijven!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten