Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone HRD 3.2
  • Adidas Metalbone HRD 3.2
  • Adidas Metalbone HRD 3.2

Adidas Metalbone HRD 3.2

PVP: € 330,58
€ 322,27
-3% Adidas Padel
padelschoen Adidas Metalbone HRD 3.2 | Lanceer raketten naar je tegenstanders met dit Adidas powerracket, een krachtig model met een hardere touch dat door Ale Galán wordt gebruikt in zijn wedstrijden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Hard 3.2 2023 Ale Galán

Koop de modellen waarmee professionele spelers strijden in onze online winkel. Ontdek het nieuwe Metalbone HRD 3.2 padel racket, het nieuwe Ale Galán-racket waarmee jij het aanvallende spel gaat domineren. Hiervoor presenteert het een diamantmal en een hoge balans, zodat de sweet spot kleiner is en het vermogen toeneemt.

Voor de fabricage heeft het het Octagonal Structure-systeem, dat het meer stijfheid en kracht geeft bij het slaan. Het handhaaft de 100% koolstofconstructie met een laatste metaallaag van 2 op 1. Het genereert ook een harder balgevoel omdat er in de kern eva-rubber met een hoge dichtheid is gebruikt. Ten slotte heeft het gewichtsbalanstechnologie om de balans en ruwheid in de vlakken aan te passen.

Adidas Metalbone Hard 3.2 2023, kenmerken

  • Diamantvormconstructie samen met de hoge balans van de Adidas Metalbone HRD 3.2.
  • Rubber met hoge dichtheid aan de binnenkant dat het een hardere aanraking geeft.
  • Nieuwe verdeling van gaten die de sweetspot verbetert.
  • Het bevat een gewichtssysteem dat bestaat uit 6 schroeven waarmee u de balans kunt aanpassen.
  • Grote weerstand en stevigheid dankzij de constructie van 100% carbon.
  • Achthoekige structuurversterking die de stijfheid bij het slaan verbetert.
  • Ruwe afwerking van de vlakken om de effecten te verbeteren.
  • Een van de krachtigste padel rackets van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor gevorderde spelers met een aanvallend profiel, omdat het door zijn formaat en balans een krachtig en hard aanvoelend racket is, omdat het met het eva high memory-rubber erin snel zijn voordelen terugkrijgt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën en materialen van het merk samenbrengt en het racket wordt voor een professional als Ale Galán. Bovendien keert het dit seizoen terug met een nieuw ontwerp in rood, met een wit logo en enkele details van het hart in zwart.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten