Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower CTRL 3.1
  • Adidas Adipower CTRL 3.1
  • Adidas Adipower CTRL 3.1

Adidas Adipower CTRL 3.1

PVP: € 350,00
€ 315,00
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.1 padel padel | Maximale controle met dit Adidas padel racket dankzij de vorm en balans, maar met een zeer goede punch dankzij de gebruikte materialen en technologieën
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower CTRL 3.1 padel racketa door Álex Ruiz

Geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe collectie Adidas Padel 2022 rackets.Ontdek het nieuwe Adipower CTRL 3.1 padel racket, een model dat opvalt door zijn controle en harde aanraking, zodat je met vertrouwen het net kunt beklimmen. Bovendien wordt met het slimme holes-ontwerp de sweet spot vergroot en corrigeert u de meest excentrische ballen.

Aan de andere kant is het zeer resistent omdat het is gemaakt van 100% koolstof met dubbele exoskelettechnologie voor een stijvere structuur. Het is ook versterkt met het krachtige reliëfsysteem om meer punch te krijgen en heeft een ruw oppervlak om meer spin te bereiken.

Adidas Adipower CTRL 3.1 door Alex Ruiz, kenmerken

  • Leg de bal waar je je oog legt met de Adidas Adipower CTRL 3.1.
  • Frame en vliegtuigen van hoogwaardig koolstofvezelcomposiet.
  • Eva rubberen kern met hoog geheugen voor een hardere aanraking en geen krachtverlies.
  • Spinbladtechnologie die spin bevordert.
  • Power Embossed-systeem dat het meer stijfheid geeft.
  • Structuur versterkt met Dual Exoskeleton-technologie om het onverwoestbaar te maken.
  • Controle padel racket door zijn lage balans en ronde vorm.
  • Een van de nieuwe Adidas Padel 2022 high-end rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten van een gevorderd niveau die op zoek zijn naar een controleracket, beheersbaar en met een harde aanraking om naar het net te gaan en krachtige spikes uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is het nieuwe Álex Ruiz padel racket, met een onberispelijk design in blauwe, oranje details en een wit logo. Zonder twijfel staan we voor een van de beste padel rackets voor controle, wees de eerste om het te krijgen!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten