Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone 3.1
  • Adidas Metalbone 3.1
  • Adidas Metalbone 3.1

Adidas Metalbone 3.1

PVP: € 380,00
€ 340,00
-11% Adidas Padel
Adidas Metalbone 3.1 padel racket | Nieuw racket van Ale Galán, een door Adidas ontwikkeld model dat opvalt door zijn kracht, zachte aanraking en beheersbaarheid, omdat je de balans kunt aanpassen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone 3.1 van Ale Galán

Geniet van de nieuwste editie van het racket van Ale Galán: het nieuwe zwart-rode Metalbone 3.1 padel racket, opgenomen in de meest geavanceerde serie Adidas Padel 2022 . Net als zijn voorganger handhaaft het het oversized diamantformaat met een hoge balans en een zachte, prestatiegerichte eva-rubberen kern voor een comfortabelere aanraking en grotere sensaties.

Voor de constructie is het Octagonal Structure-systeem ontwikkeld dat de hele omtrek versterkt en meer sterkte en plakkerigheid geeft. Zowel in het frame als in de slagvlakken is koolstof gebruikt die de technologie van het spinblad presenteren voor meer effecten. Het heeft ook gewichtsbalanstechnologie om de balans aan te passen met 6 schroeven van elk 2 gram.

Rode Adidas Metalbone 3.1 van Ale Galán, kenmerken

  • Meer power in je slagen met de Adidas Metalbone 3.1 dankzij de diamantvorm en hoge balans.
  • Sweet spot technologie en nieuw boorpatroon die zorgen voor een betere sweet spot.
  • U kunt de balans aanpassen met Weight and Balance-technologie.
  • Geweldige baloutput en zachtere aanraking met de eva soft performance rubberen kern.
  • Gemaakt met 100% carbon, wat het een grote sterkte en duurzaamheid geeft.
  • Nieuw racket van Ale Galán met een ruw oppervlak om de effecten te verbeteren.
  • Achthoekig structuursysteem voor meer stevigheid.
  • Een van de beste Adidas 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor de professionele of gevorderde speler die macht boven controle verkiest, aangezien de Metalbone ons zal helpen de bal gemakkelijk x 3 eruit te krijgen dankzij het diamanten ontwerp en de hoge balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig racket is, verwaarloost het comfort niet, omdat het eva performance-rubber het een zachter gevoel geeft en dus meer sensaties bij het slaan. Bovendien keert het nieuwe racket van Ale Galán terug met een zichtbaar carbonontwerp en spectaculaire rode details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten