Padelballen Vibora Elite Team 3 Stuks

PVP: € 4,55
€ 3,72
-19% Vibora
Pack 3 ballen Vibora Elite Team | Uitstekende prestaties in al je wedstrijden met deze Vibora padelballen, een model voor zowel training als hoge competitie

Padelballen Vibora Elite Team

Geniet van een dynamisch spel met de Elite Tour-padelbal, een nieuw model dat je zult vinden in de collectie Vibor-a 2022. Het is een bal gemaakt van hoogwaardige materialen tegen een betaalbare prijs, omdat het middelgroot is, maar het heeft veel van de kenmerken van high-end padelballen.

Dus op de baan biedt het een snelle bounce, uitstekende duurzaamheid en een trillingsvrije vlucht voor maximaal plezier. Ze bieden ook een geweldige stuit en gevoel om de beste controle en ballancering te behouden. Ze zijn ook geel van kleur, wat onder alle omstandigheden een goede zichtbaarheid biedt.

Elite Team ballenboot, kenmerken

  • De Vibor-a Elite Team ballenpot biedt hoogwaardige eigenschappen.
  • Ze zijn geel van kleur en dragen het logo van het merk.
  • Goedkope padelballen met een uitstekende looptijd.
  • Fles van 3 stuks maar ook verkrijgbaar in verpakkingen en dozen.
  • Constructie met hoogwaardige materialen.
  • Het behoort tot de Vibor-a 2022 padel ball-catalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor hoge competitie of training, omdat het goedkope Vibora-ballen zijn die onverslaanbare prestaties op het veld bieden, waardoor ze langer kunnen worden gebruikt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het wordt gebruikt door enkele van de beste professionele spelers, zijn de prestaties op het veld onverslaanbaar. Ze bieden ook goed zicht op zowel de binnen- als buitenbanen, omdat ze door hun gele ontwerp goed zichtbaar zijn.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van spelers van de omvang van Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten