Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
RS Padel Pro Edition Simon Vasquez
  • RS Padel Pro Edition Simon Vasquez
  • RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

PVP: € 299,00
€ 298,95
-1% RS Padel
RS Padel Pro Edition power racket Simon Vasquez | Haal het meeste uit je kracht op het veld met het nieuwe racket van de speler Simón Vasquez van de firma RS Padel, ontworpen met zeer resistente stoffen zoals carbon
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez 2022 padel racket

Kies je nieuwe padelracket uit de nieuwe collectie van de firma RS Padel, waar je uit verschillende modellen degene kunt kiezen die het beste bij je past. Ontdek het nieuwe professionele model dat het racket zal worden dat wordt gedragen door de speler Simon Vasquez. Met zijn ruitvorm en hoge balans is hij ideaal voor aanvallende spelers die de bal er x 3 uit willen krijgen.

De framestructuur is gemaakt van koolstof en de zijkanten van 12K-stof, wat ons veel kracht geeft en tegelijkertijd de weerstand verbetert. Voor de kern is Eva-rubber gebruikt, wat ons een goed gevoel geeft op de baan. Om te eindigen heeft het het Power Holes-systeem dat zorgt voor meer stabiliteit bij elke slag.

RS Padel Pro van Simon Vasquez, kenmerken:

  • Je zult de RS Padel Pro in de handen van de speler Simon Vasquez kunnen zien
  • Diamantvormig ontwerp met een hoge balans.
  • Het handvat van het racket is langer zodat je een backhand met twee handen kunt uitvoeren.
  • 12K carbon structuur voor grote weerstand tegen schokken.
  • Eva rubberen kern voor onverslaanbare kracht bij elke slag.
  • Power Holes-systeem dat helpt de sweetspot van het racket te vergroten.
  • Axis Force-brug om trillingen door schokken te verminderen.
  • Zwart design met witte details.
  • Verkrijgbaar binnen de meest geavanceerde serie RS Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die gevorderde of professionele spelers die in de backhandpositie spelen, dus ze hebben een racket nodig dat hen maximale kracht kan geven om de beste slagen te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle technologieën die het combineert, maar ook omdat het een zeer exclusief model wordt dat speciaal is ontworpen voor de speler Simon Vasquez. Het is ook ontworpen in zwart met witte details, het zal je favoriet zijn!

Ontdek meer over het merk RS PADEL

Rust jezelf uit voor het spel met een van de merken die opkomen, RS Padel, opgericht in 2013 en een van de referentiebedrijven in Zweden, het land waar het is opgericht. Momenteel dragen sommige professionele spelers van de World Padel Tour zoals Cayetano Rocafort of Simón Vásquez hun padelrackets.

In de catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan rackets, aangepast aan verschillende niveaus en aan uw type spel, zodat niets u op het veld tegenhoudt. Wacht niet langer en koop een van de meest succesvolle merken vanwege zijn ongelooflijke technologieën en kwaliteit, we verzekeren u dat het uw favoriet zal worden!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten