Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Royal Padel 31 Aniversario Amarillo
  • Protector Royal Padel 31 Aniversario Amarillo

beschermend Royal Padel 31 Jubileum Geel

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel 31 Jubileum Geel | Bescherm je racket met deze Royal Padel padelbeschermer met een ruw oppervlak, hij voorkomt schade door stoten en heeft een exclusief 31 jarig jubileum design

beschermend voor racket Royal Padel 31 Anniversary Geel

Personaliseer je racket met exclusieve producten door de nieuwe RP 31 jubileum padel racketbeschermer met gele letters te kopen. Het is een accessoire ontworpen door Royal Padel 2021 voor zijn meest emblematische racket, dus het heeft een exclusief ontwerp en biedt de beste prestaties.

Het is gemaakt van lichte en resistente materialen, zodat het niet meer gewicht toevoegt. Bovendien zorgt de ruwe afwerking voor een grotere weerstand tegen schokken en heeft het de perfecte afmetingen om bij elk racket te passen, ongeacht de vorm.

beschermend RP 31 jubileum geel, kenmerken

  • De Royal Padel 31e verjaardag gele beschermer is een exclusief product.
  • Ruw oppervlak voor totale bescherming.
  • Het biedt meer weerstand tegen schokken.
  • Per stuk en in verschillende kleuren te koop.
  • Het verandert niets aan de balans van uw padel racket.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Royal Padel 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor elke atleet die zijn padel racket wil beschermen tegen toevallige stoten of schokken, omdat de ruwe RP-beschermer krassen voorkomt die de structuur van het racket kunnen aantasten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een exclusieve beschermer is voor het 31-jarig jubileum van het merk, heb je dus een limited edition-product in je bezit. Personaliseer je padel racket met de 31-jarig jubileumbeschermer in zwart met een geel logo.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten