Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Rojo
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Rojo

Long Nox Sokken M Wit Rood Logo

PVP: € 7,00
€ 4,99
-29% Nox
Verkleed je dit jaar met de nieuwe sokken uit de nieuwe collectie Nox 2022. Gemaakt van hoogwaardige stoffen die ademend en comfortabel zijn

Long Nox Sokken M Wit Rood Logo

Rust jezelf van top tot teen uit met de nieuwe producten uit de Nox 2022 collectie die weer een jaar lang terugkeren zonder teleur te stellen. Ontdek de lange Nox-sokken, een accessoire dat de voet helpt transpireren zonder stijl te verliezen, omdat het is ontworpen in wit met rode details.

Aan de andere kant kun je ze in individuele verpakkingen en in verschillende maten krijgen. Ze beschermen ook de voet tijdens de wedstrijd, omdat er een gewatteerde stof is toegevoegd om sprongen te dempen en zo mogelijke toekomstige blessures te voorkomen.

Witte en rode Nox sokken, kenmerken

  • Nox sokken zijn lang, tot onder de knieën.
  • Per paar te koop.
  • 78% katoen, 20% polyamide en 2% elasthaan.
  • Behoudt de goede kwaliteit van stoffen in de loop van de tijd.
  • Het gebied van de plant is opgevuld om de sprongen te dempen.
  • Verkrijgbaar in de textielcollectie Nox 2022.

Voor wie is het? Aan iedereen die padel speelt en op zoek is naar comfortabele sokken die helpen bij het transpireren zodat de voet niet wegglijdt terwijl we spelen en het ongemakkelijk voor ons wordt. Ze zijn ook zeer goed bestand tegen wassen en gebruik.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het sokken zijn die speciaal zijn gemaakt voor het spelen van padel, naast dat ze zijn ontworpen in wit met het logo in rood, een opvallende combinatie maar mooi om naar te kijken.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten