Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Nox Force 1 2021
  • Paletero Nox Force 1 2021
  • Paletero Nox Force 1 2021

Padel Tassen Nox Force 1 2021

PVP: € 66,00
€ 49,95
-25% Nox
Nox Force oranje padeltas | Vernieuw je oude tas met deze Nox paletteero voor de beste prijs, het bevat thermotechnologie, hoogwaardige materialen en een mooi oranje ontwerp

Nox Force oranje padel racketas

Als het tijd is om je padel-tas te vernieuwen, doe dat dan in onze padel racket-sectie, we hebben de beste aanbiedingen! Ontdek de Force 1 oranje padel racketas van Nox Padel 2021, een middelgroot model dat handzaam en compact is.

Het heeft 2 zijvakken, waarvan één met thermotechnologie. Het heeft ook een apart vak voor schoenen en een ander Headvak in het midden voor kleding, handdoek en toilettas. Het bevat ook verstelbare en gewatteerde handgrepen voor meer comfort.

Orange Force tas, kenmerken

  • De nox Force 1 2021 heeft verschillende soorten grip om hem comfortabel te dragen.
  • Het heeft een thermische zijde met capaciteit voor een paar padel rackets.
  • Middelgroot, circa 60 x 26 x 38 cm.
  • Kleine vakken om sleutels, portemonnee of accessoires achter te laten.
  • Schoenenzak met mesh om nare geurtjes te voorkomen.
  • Opgenomen in de nieuwe catalogus van Nox 2021-Padel tassen.

Voor wie is het? Geschikt voor elke atleet die met al zijn materiaal goed de baan op wil, want het is een medium Nox padel racketas met aangepaste vakken. Wij verzekeren u dat u niets thuis laat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de meest compacte is, gemaakt van hoogwaardige materialen voor een grote weerstand. Ook esthetisch erg gaaf met zijn combinatie van zwart en oranje, je zult het middelpunt van alle ogen zijn!

Lees meer over het merk NOX

Rust jezelf uit met Nox Padel om optimaal te genieten op de padelbanen. U kunt kiezen uit een gevarieerde catalogus van padelrackets, kits, padeltassen en andere accessoires die zijn vervaardigd met de nieuwste technologieën op de markt.

Bovendien heeft het de deelname van het zogenaamde nox-team bestaande uit Miguel Lamperti, Agustín Tapia en andere professionele WPT-spelers, die de leiding hebben over het toezicht op de producten voor een spectaculair eindresultaat.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten