Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Pro Cup Black Edition
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition 2020

Nox ML10 Pro Cup Black Edition

PVP: € 220,00
€ 154,95
-30% Nox
NOX ML10 Pro Cup Padel padel Black Edition | Haal de beste punten met dit emblematische nox padel racket dat nooit zal teleurstellen, een speciale editie die de functies behoudt die je zo leuk vindt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup zwarte en gouden editie

Voor de meest veeleisende hebben we het ML10 Pro Cup black edition padel racket beschikbaar, een model uit de nieuwe Nox 2020 -collectie. Het bedrijf heeft een speciale editie van zijn meest succesvolle model gelanceerd met behoud van de speelbaarheid die het kenmerkt, maar met een nieuw ontwerp.

De ronde vorm en het gewicht worden dicht bij de hand gehouden voor een goede controle, evenals het HR3 eva-rubber dat hem een geweldige output en kracht aan het net geeft. Voor de constructie is koolstof gebruikt in het frame en glasvezel met een metalen afwerking voor een grotere weerstand van de vliegtuigen.

Nox ML10 Pro Cup zwart, kenmerken

  • De ML10 Pro Cup black edition is een speciale editie van het racket van Miguel Lamperti .
  • Meer controle in je slagen dankzij de ronde mal en de lage balans.
  • Het behoudt een goede punch met het HR3 eva-schuim van de kern .
  • Constructie met Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen
  • Meer stijfheid en duurzaamheid van het frame met zijn carbon constructie.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus je zult genieten van een veiligere slag.
  • Glasvezel gezichten met een metalen afwerking.
  • Het is een van de best verkochte padel rackets van Nox 2020.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers met een gevorderd niveau die op zoek zijn naar controle over de bal, aangezien de Lamperti Pro Cup een controlepadel racket is, hoewel het een zeer goed gevoel van kracht behoudt tijdens het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat nooit teleurstelt op het circuit en bij deze gelegenheid ook buiten. Geniet van een geweldig design met de combinatie van zwarte en gouden details, zonder twijfel de mooiste editie die je tot nu toe hebt gezien!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox. En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat u op uw best presteert.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten