Paletero Nox Thermo Pro Naranja 2019
  • Paletero Nox Thermo Pro Naranja 2019

Padeltas Thermo Pro Orange 2019

PVP: € 66,00
€ 49,95
-25% Nox
Koop de Thermo Pro padel racketas in oranje en grijs uit de Nox-catalogus, een tas met grote capaciteit en een ontwerp dat uw padelpadel rackets in goede staat houdt

Padeltas Thermo Pro Orange 2019

Vind de tas die het beste bij je past met het laatste nieuws van de beste merken. Koop de Padeltas Thermo Pro Orange van nox 2019, een voordelig en zeer compleet model om je sportuitrusting in goede conditie te houden.

Het is gemaakt met ultramoderne materialen en versterkte naden om een grote duurzaamheid te bereiken en hoge belastingen te weerstaan. Hij heeft meerdere compartimenten en dankzij de verstelbare handvatten draag je hem comfortabel op je rug.

Pro Orange Bag, analyse:

  • Goede opbergcapaciteit: 60 x 27 x 30 cm.
  • Headvakken met dubbele ritssluiting voor gemakkelijke toegang.
  • De nox Thermo Pro Orange 2019 beschermt je rackets tegen weersinvloeden met het thermische systeem aan de zijkant.
  • Het maakt het mogelijk om de vuile schoenen van de rest te scheiden.
  • Zeer opvallend design in oranje, grijze en zwarte tinten.
  • Nieuwe 2019 Nox gamerbag-collectie.

Voor wie is het? Perfect voor mannen die regelmatig padel spelen en meestal alles meenemen naar hun toernooien. Daarom zoeken ze een ruime rugzak met een stevige structuur die het gewicht kan dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete modellen is die je kunt vinden, dus profiteer van ons aanbod en krijg het voor de beste prijs. U zult niet alleen de beste prestaties hebben, maar u zult ook een spectaculaire afwerking hebben.

Lees meer over het merk NOX

Koop producten van de hoogste kwaliteit tegen goede prijzen met Nox Padel en zijn nieuwe padelcatalogus. Het bureau heeft de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van materialen en technologieën aangepast en toegepast in haar ontwerpen.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, uitrusting, tassen en accessoires en geniet van onverslaanbare sensaties. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten