Pala Nox ML10 Pro Cup Silver 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Silver 2019

Nox ML10 Pro Cup Silver

PVP: € 220,00
€ 143,96
-35% Nox
Koop het ML10 Pro Cup padel racket, een klassieker die NOX nog een jaar opnieuw uitvindt voor technische spelers, met een unisex design en minder gewicht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup Silver

Als jij een van degenen bent die geen risico wil lopen op de baan, koop dan het ML10 zilveren padel racket, het stermodel van Nox dat dit seizoen in een lichter formaat komt. Er is gebruik gemaakt van glasvezeldoek met een metallic afwerking om een hogere mate van stijfheid te bereiken. Bovendien minimaliseert het Structure Dynamic-systeem het verschil in hardheid tussen het frame en het gezicht om mogelijke breuk te voorkomen. Maximale duurzaamheid!

Technische eigenschappen

  • De Pro Cup ML10 zilver is een controle padel racket met uitstekende output.
  • Carbon Frame -technologie om het duurzamer te maken.
  • Kern met rubber met hoge dichtheid dat zijn staat snel herstelt.
  • Snelle aanpassing dankzij het lage gewicht .
  • Moderne esthetiek, een combinatie van wit met de zilveren X en fuchsia in het frame en de rest van de details.
  • Identiek aan het racket van Miguel Lamperti.
  • Nieuwe collectie Nox 2019 padel rackets .

Voor wie is het? Bedoeld voor zowel spelers als spelers die op zoek zijn naar een licht precisieracket , hetzij voor elleboogproblemen, hetzij om het gemakkelijker te hanteren en de bal met precisie in het rivaliserende veld te plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil niemand het verlaten: het is comfortabel, solide en krachtig, levensverzekering op het circuit. Het is ook hetzelfde als de mythische Nox Pro Cup, het zwaard dat Miguel Lamperti zoveel succes heeft bezorgd.

Lees meer over het merk NOX

Begin het jaar als onderdeel van Team Nox en geniet van de beste sensaties op de baan. Het merk biedt de speler een gevarieerde catalogus van padel rackets, kits, racketas en accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste aan uw verwachtingen voldoet. Spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, zijn verantwoordelijk voor het testen van al hun producten en pronken met ons in officiële competities.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten