Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas azul claro
  • Muñequeras Joma cortas blancas azul claro

Lichtblauw witte korte Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Joma padel polsbandjes pak 2 stuks Wit met Lichtblauw | Houd het zweet van je gezicht en handen met de korte witte en blauwe polsbandjes die deel uitmaken van de nieuwe Joma Padel 2022-collectie

Kleine witte en lichtblauwe Joma polsbandjes

Maak je klaar voor de zomer met de nieuwe korte wit met blauwe polsbandjes. Dit accessoire maakt deel uit van de nieuwe Joma 2022-collectie en is perfect om zonder handdoek te doen terwijl je aan het racen bent, omdat het je helpt om je zweet comfortabel te drogen.

Voor de vervaardiging zijn technische stoffen gebruikt, die helpen om zweet te absorberen, zodat het niet in de handen terechtkomt en het racket de hele tijd wegglijdt. Bovendien veroorzaakt het, dankzij de zachte materialen die zijn gebruikt, geen verwondingen door wrijving.

Korte witte en blauwe Joma polsbandjes, kenmerken

  • De Light Blue White Short Jomas worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Ze zijn klein van formaat en ontworpen in wit en lichtblauw.
  • Ze helpen slechte polsgebaren te voorkomen die letsel kunnen veroorzaken.
  • Dankzij de gebruikte materialen behouden ze ook bij gebruik hun kwaliteit.
  • Hiermee kunt u alle bewegingen uitvoeren tijdens het afstellen.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die erg gefocust zijn op wedstrijden en geen tijd willen verspillen aan het gebruik van een handdoek om het zweet van hun gezicht te vegen. Ze bieden ook een grote duurzaamheid dankzij de gebruikte technische materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je houdt niet alleen zweet weg van je handen en ogen, maar je kunt ook een wit en lichtblauw design dragen, een hele moderne en mooie combinatie.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten