Joma Open Negro Turquesa Fluor
  • Joma Open Negro Turquesa Fluor
  • Joma Open Negro Turquesa Fluor

Joma Open Zwart Turquoise Fluor

PVP: € 100,00
€ 69,95
-31% Joma
padel racket Joma Open Black Turquoise Fluor 2021 | Economisch Joma-initiatieracket, een model met een brede sweetspot en een zachte aanraking die zowel mannelijke als vrouwelijke spelers zal helpen hun techniek te verbeteren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Open Zwart en Turquoise

We zijn ervan overtuigd dat je binnen de nieuwe Joma Padel 2022-collectie je beste bondgenoot zult vinden om te winnen of om je als speler verder te ontwikkelen. Koop het Open padel tennisracket in zwart en fluorescerend turkoois, een zeer uitgebalanceerd en licht model dat zeer gemakkelijk te hanteren is.

Wat de fabricage betreft, is in het framegebied koolstof gebruikt om een grotere stijfheid te bereiken, evenals glasvezel aan beide zijden om het een grote flexibiliteit te bieden. Bovendien heb je met het zachte eva-rubber aan de binnenkant een zachtere aanraking bij het raken van de bal.

Joma Open zwart en turkoois, kenmerken

  • Teardrop formaat met medium balans van de Joma Open Black Turquoise Fluor.
  • Er is Eva zacht rubber gebruikt om trillingen te voorkomen.
  • Carbon frame dat de weerstand aanzienlijk verhoogt.
  • Glasvezeloppervlak voor snelle aanpassing.
  • Uitstekende baloutput.
  • Veelzijdige padel racket die ons zal helpen ons spel te definiëren.
  • Verkrijgbaar in de Joma 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? We kunnen het elke man of vrouw aanbevelen die korte tijd padel speelt of overweegt te beginnen, aangezien het een initiatiepadel racket is met veel controle, goede kracht en een output die niet zwaar is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwigheden is die het merk ons dit seizoen brengt, gemaakt met hoogwaardige materialen om u goede prestaties te bieden, evenals een aantrekkelijk ontwerp in zwarte, turquoise en groene details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten