Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Stage Pro
  • Drop Shot Stage Pro
  • Drop Shot Stage Pro

Drop Shot Stage Pro

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Drop Shot
padel paleis Drop Shot Stage Pro | Dit krachtige Drop Shot-racket combineert de beste technologieën van het bedrijf en een geweldig ontwerp voor gemiddelde spelers met een offensief profiel.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Stage Pro Verde

Haal je meest agressieve spel naar boven met het groene Stage Pro padel racket uit de nieuwe Drop Shot 2022-collectie. Dankzij het uitgebalanceerde teardrop-formaat geeft het meer kracht aan de slag. Het verwaarloost de controle echter niet, omdat het een goede sweet spot en zacht eva-rubber aan de binnenkant heeft.

Zo genereert dit zachte schuim een zachtere aanraking. Dit, samen met de glasvezelconstructie, verhoogt de bespeelbaarheid en resulteert daarom in een snel aanpasbaar padel racket. Het bevat ook een dubbele buis die meer weerstand en stevigheid biedt.

Drop Shot Stage Pro groen, kenmerken

  • Teardrop-formaat maar met een hoge balans van de Stage Pro dropshot voor een goede stoot.
  • Zachte eva-kern grotere sensaties van controle en aangename aanraking.
  • Dubbele buis die zorgt voor meer weerstand en stevigheid.
  • Er is gebruik gemaakt van glasvezel, wat de bespeelbaarheid vergroot.
  • Het heeft systemen om trillingen te verminderen en een zachtere slag te hebben.
  • Aanval padel racket met semi soft touch.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Drop Shot 2022 intermediate mesjes.

Voor wie is het? Voor mid-level jongens die meestal in de backhand-positie spelen. Dat is de reden waarom ze proberen meer kracht te krijgen bij het slaan, omdat de pro-stage ons zal helpen meer op volleys en spikes te drukken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding heeft, zult u genieten van een zeer compleet product zonder over de prijs te gaan. Je zult ook dol zijn op het zwarte ontwerp en de groene tinten, iedereen zal naar je kijken!

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten