De beste merken padel kleding voor dames

Ontdek de beste merken dameskleding om te padel, unieke ontwerpen die elk merk kenmerken, flexibele, ademende stoffen van de hoogste kwaliteit.

We presenteren de beste merken padelkleding voor dames , waaronder de gebruikelijke zoals Bullpadel , Head of Nox … of meer recente bedrijven met exclusieve ontwerpen zoals Hydrogen of Bidi Badu .

In onze uitgebreide catalogus kunt u kiezen uit een groot aantal modellen of ontwerpen die u het leukst vindt om goed gekleed naar alle wedstrijden te gaan. Daaronder vind je de meest opvallende ontwerpen van merken als Bidi Badu, tot meer simpele en klassieke zoals Head of Asics.

Het beste padeltextiel voor dames

Bovendien zijn ze allemaal gemaakt met een groot aantal technologieën die je helpen om comfortabel te spelen terwijl je tegen het zweet vecht.

Ze zullen je ook in staat stellen om alle bewegingen te maken om geen enkele bal te missen terwijl je speelt.

Om van kwaliteit te zijn, moet kleding om padel te spelen een aantal eigenschappen hebben :

  • ademend.
  • elastisch
  • Zacht.
  • Patronen ontworpen voor vrouwen.
  • stoffen gebruikt.

BIDI BADU, moderne kleding voor padel

Bidi Badu 2022
Bidi Badu 2022

Bidi Badu is een Duits merk dat haar ontwerpen inspireert in de Afrikaanse levensstijl , waarmee ze positieve energie willen uitstralen. De kledingstukken hebben niet alleen de meest originele ontwerpen , maar ook hoogwaardige technologieën, zodat u comfortabel kunt sporten zoals tennis of padel.

In zijn technologieën benadrukken we zijn zeer ademende materialen, die zweet van het lichaam absorberen om het later te verdrijven, zodat het zich niet ophoopt. Ook zijn er zeer elastische stoffen gebruikt, die alle bewegingen toelaten, om te voorkomen dat je comfortabel kunt spelen.

Hun ontwerpen zullen je aandacht trekken, omdat ze zijn ontworpen met de meest opvallende kleuren en combinaties, maar je kunt ze ook combineren met een groot aantal kledingstukken. Ongetwijfeld een van de merken met de modernste designs die sterk binnenkomt.

BULLPADEL, de best verkochte kleding

Bullpadel 2022
Bullpadel 2022

Het is een Spaans merk dat werd opgericht in 1995 en dat een brede catalogus heeft met producten die bij alle spelers succesvol zijn. Sommige professionele spelers zoals Alejandra Salazar, Gemma Triay of Delfi Brea dragen Bullpadel padel kleding .

Aan de andere kant vinden we onder de kleding een groot aantal ontwerpen en vooral exclusieve Bullpadel-technologieën , zodat je de beste prestaties op de baan kunt geven. Onder hen benadrukken we:

  • Quickerdry : materiaal ontworpen met polyester microfilamenten, een stof die een grote weerstand biedt. Bovendien is deze stof verantwoordelijk voor het helpen verminderen van zweet en vochtigheid.
  • Drynamic : microfilamenten van polyester en elasthaan, twee materialen die het kledingstuk een grote weerstand en elasticiteit geven. Daardoor genereert het een grote bewegingsvrijheid en transpiratie.
  • Binamic : het is verantwoordelijk voor het geven van meer elasticiteit aan het kledingstuk, zodat je alle bewegingen kunt maken. Het zijn ook de lichtste stoffen die ook zorgen voor een goede droging van het zweet, waardoor de ophoping ervan wordt voorkomen.
  • Drylum : is verantwoordelijk voor het vasthouden van weinig vloeistof en zorgt voor een snelle zweetventilatie.

Hydrogen, luxury padelkleding

Hydrogen 2022
Hydrogen 2022

Hydrogen is een Italiaans luxury kledingmerk dat een groot aantal hoogwaardige kits heeft voor zowel padel tennis als tennis .

Daarin vinden we unieke en meest originele ontwerpen om een beetje kleur toe te voegen aan je padel-outfits, vooral in dameskleding. Wat betreft de technologieën, ze zijn verantwoordelijk voor het bieden van comfort en transpiratie, waardoor het een merk van hoge kwaliteit is.

In deze collectie benadrukken we de polyestervezels die helpen bij het creëren van een thermoregulatie van zweet . Op deze manier kunnen we elke vorm van intensieve sport zeer fris beoefenen.

Bovendien zijn hun stoffen zeer elastisch, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt, maar zonder de pasvorm te verliezen die ze de meest flatterende kledingstukken maakt.

Daarin vind je de meest kleurrijke prints of exclusieve effecten gepatenteerd door het merk.

Endless, kwaliteitskleding

Endless Sport
Endless Sport

Gemaakt om atleten te inspireren hun grenzen te verleggen. De catalogus is de breedste en rekent dus op collecties voor padel, tennis, yoga of training, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het vrouwelijke publiek . De stoffen worden gekenmerkt door hoogwaardige technologieën, waaronder:

  • Bescherming tegen de zonnestralen.
  • Lycra sportstof.
  • Microgeperforeerde panelen die de ventilatie verbeteren.
  • Ergonomische naden voor meer comfort.

Tot slot, de meeste kleding Endless is erg flatterend omdat de rokken een hoge taille hebben, dus als ze eenmaal aan zijn, zullen ze helpen om de figuur van de buik te stileren. De t-shirts aan de andere kant bieden een zeer goede pasvorm voor het lichaam en ondersteuning, dus als je ze eenmaal draagt, zul je genieten van hoe ze eruitzien.

BB van Belén Berbel

Belen Berbel
Belen Berbel

Spaans merk dat negen jaar geleden werd opgericht door drie voormalige tennissers die kleding wilden maken voor sporten zoals padel of tennis die veel comfort bieden voor deze intensieve activiteiten.

Bij BB Padel vinden we een groot aantal basissets die je altijd in je kast kunt bewaren omdat ze nooit uit de mode raken.

Daarnaast heeft het, net als het merk Endless, ook UV Protection 50+ bescherming, die de huid helpt beschermen tegen zonnestraling terwijl je speelt.

De Bi-stretch-stof is ook opgenomen, die verantwoordelijk is voor een grotere elasticiteit van het kledingstuk en een betere transpiratie, waardoor de ophoping van vloeistoffen zoals lichaamszweet wordt voorkomen.

ASICS

Leva is al meer dan 70 jaar aanwezig in de sportwereld. Hoewel zijn bekendheid te danken is aan zijn padelschoenen, heeft het ook een brede lijn sportkleding voor vrouwen waarin je hoogwaardige sets kunt vinden die je maximaal comfort op het veld zullen geven.

Asics kleding bevat technische stoffen, zodat ze zeer resistent en duurzaam zijn, zodat ze je een geweldige kwaliteit bieden om te voorkomen dat ze hun prestaties verliezen door gebruik en wassen. Aan de andere kant zijn ze zeer ademend omdat ze zijn ontworpen met mesh-stof die de zweetventilatie helpt verbeteren.

Het is ook gemaakt van elastische materialen, zodat je met de kleding alle bewegingen kunt uitvoeren die nodig zijn in sporten zoals padel of tennis waarbij je totale vrijheid moet hebben om de beste slagen te maken. Het is dus kleding die geschikt is voor padel, tennis of hardlopen.

BABOLAT

Een van de referenties in racketsporten. Momenteel heeft het de vertegenwoordiging van Virginia Riera, nummer 7 in de World Padel Tour-ranglijst. Zo biedt de padel-sectie een brede catalogus die varieert van rackets, padel rackets tot sportkleding om tennis, badminton of padel te spelen.

De Babolat Play padel kleding collectie is ontworpen met hoogwaardige stoffen en technologieën die door het merk zelf zijn ontwikkeld. Onder hen benadrukken we:

  • 360 Motion : stof die helpt bij het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het elimineren van naden, zodat wanneer het kledingstuk eenmaal is aangetrokken, het geen huidirritaties veroorzaakt door wrijving.
  • Fiberdry : stof gemaakt van polyester om het zo licht en zacht mogelijk te maken, zodat het geen jeuk op de huid veroorzaakt. Bovendien geeft dit materiaal het kledingstuk meer weerstand, waardoor het zijn oorspronkelijke kwaliteit niet verliest door intensief gebruik of wassen.

Head

Head Padel
Head Padel

We eindigen met een andere van de marktgiganten, we hebben het over Head Padel kleding . Het heeft een collectie padelkleding die is ontworpen voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort. Onder de meest opvallende spelers vinden we twee van de beste spelers, Ariana Sanchez en Paula Josemaria , het nummer één koppel op de World Padel Tour.

Voor hun kleding gebruiken ze microfilamenten die helpen zweet te absorberen om het later te verdrijven en comfortabeler te kunnen spelen zonder dat de stof aan het lichaam plakt. Bovendien verliezen ze met de tijd en het gebruik geen kleur of kwaliteit.

Er wordt ook gebruik gemaakt van mesh stof , een soort mesh dat in de belangrijkste delen van het shirt wordt geplaatst waar het zweet zich het meest ophoopt om overmatig zweet te voorkomen. Dit materiaal helpt je om comfortabel te kunnen spelen en overtollige warmte te vermijden.

Ontdek in Zona de Padel de beste merken padel kleding voor dames zodat je goed gekleed naar je wedstrijden kunt gaan.