Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Air Veron 2022
  • Babolat Air Veron 2022
  • Babolat Air Veron 2022

Babolat Air Veron 2022

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% Babolat
padel racket de padel Babolat Air Veron 2022 | Reageer snel op elke bal met dit Babolat padel racket, een licht en krachtig model dat ons zal helpen ons beste aanvalsspel te krijgen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Veron Blauwe padel racket

Geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe collectie padelproducten van Babolat 2022. Hierin vindt u de nieuwe editie van het Air Veron padel racket, een model dat opvalt door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dat terugkeert met een vernieuwd imago .

Dankzij het oversized diamantformaat en de middelhoge balans zorgt het voor meer punch. Het verwaarloost echter de controle niet dankzij de constructie van koolstof en glasvezel, waardoor het een meer elastische aanraking krijgt. In de kern is zwarte eva gebruikt en bevat zowel ruwheid als een anti-vibratiesysteem.

Babolat Air Veron zwart en blauw, kenmerken

  • Grotere sensaties met de Babolat Air Veron 2022 dankzij de constructie met Carbon Flex.
  • Beschikt over een oversized diamantvorm met een enigszins hoge balans.
  • Exquise touch met het nieuwe zwarte eva-rubber in de kern.
  • Gebruik van flexibelere materialen zodat het niet zo'n technisch padel racket is.
  • Nieuwe verdeling van gatenpatroongaten die de controle en precisie verbeteren.
  • Oppervlak met 3D Spin-technologie die de effecten verhoogt.
  • Vermindert het risico op elleboogongemakken dankzij de vibrasorb-technologie van het hart.
  • Het behoort tot de Babolat Padel 2022 high-performance racketcatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de aanvallende speler, die houdt van power met enige controle, aangezien de Air Veron zeer handelbaar is door de gebruikte materialen en het lagere gewicht.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen biedt hij een goede sweet spot, waardoor je veel gecontroleerde power zult genieten. Het keert ook terug met een nieuw blauw ontwerp door het hele frame en oppervlak, samen met carbon gezien, spectaculair!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten