Asics Polsbandjes wit brilliant
  • Asics Polsbandjes wit brilliant

Asics Polsbandjes wit brilliant

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Asics
Padel polsbandjes Asics wit brilliant | Koop de korte witte polsbandjes met een glanzend zwart logo van Asics Padel, een accessoire dat helpt om vocht in je handen op afstand te houden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Padel Asics wit brilliant

Houd zweet onder controle met de witte polsbanden met zwarte logo, een kwalitatieve accessoire verkrijgbaar in het assortiment van Asics Padel-accessoires. Ze hebben een kort formaat maar zijn zeer nuttig op het veld.

Met deze polsbanden kun je stevig je racket vasthouden en voorkomen dat vocht je parten speelt. Bovendien bieden ze ook uitstekende ondersteuning, waardoor verkeerde bewegingen van het gewricht en mogelijke blessures worden voorkomen.

Witte polsbandjes van Asics met zwart logo, kenmerken

  • Blijven hun prestaties behouden in de tijd en bieden altijd de beste prestaties.
  • Hun formaat maakt ze perfect voor elke speler.
  • Ondersteuning en bescherming van het gewricht.
  • Gemaakt van verschillende soorten stof, wat hun prestaties verbetert.
  • Elk heeft het zwarte logo geborduurd.
  • Accessoires voor het spelen van padel van Asics Padel.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die regelmatig padel spelen en last hebben van overtollig zweet op hun armen, wat nogal ongemakkelijk kan zijn bij het stevig vasthouden van het racket.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de combinatie van materialen maximale absorptie garandeert, zelfs in de warmere maanden. Bovendien is hun witte afwerking met het contrastrijke logo zeer eenvoudig te combineren met al je outfits.

Ontdek meer over het merk ASICS

We kennen allemaal de kwaliteit van Asics Padel, een referentie voor veel sporters. Onder het motto "Anima Sana in Corpore Sano" presenteert het zichzelf in deze veeleisende sector als een van de grootste fabrikanten van sportkleding, padelrackets, schoenen en andere accessoires.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, en ze worden vertegenwoordigd op de padelbanen door hun ambassadeur Pablo Lima, een professionele speler van de World Padel Tour.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten