Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Adidas Tennis L dorfue zwart
  • Wristband Adidas Tennis L dorfue zwart

Wristband Adidas Tennis L dorfue zwart

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Adidas Padel
padel polsband Adidas Tennis L dorfue zwart | Verwijder het zweet van je voorHead tijdens het padel met de nieuwe Tennis L-polsbandjes van het merk Adidas, ontworpen met zeer absorberende en resistente stoffen

Padel polsband Adidas Tennis L dorfue zwart

De nieuwe collectie accessoires en accessoires van het merk Adidas is nu verkrijgbaar waar je uit een groot assortiment kunt kiezen. Koop de nieuwe Tennis L-polsbandjes die zijn ontworpen in geel met zwarte details en die lang zijn om zweet af te voeren.

Deze aanvulling is ideaal voor al die mensen die tijdens het spelen het zweet van hun voorHead willen verwijderen, maar geen handdoek willen gebruiken. Bovendien kun je ze dankzij de zeer resistente stoffen wassen en blijven ze na een tijdje en na het wassen hetzelfde.

Polsbandjes Adidas Tennis L dorfue zwart, kenmerken

  • De Adidas Tennis L zijn lang van maat waardoor ze erg comfortabel voor je zijn.
  • Ze passen zich aan de pols aan, maar zonder te knellen of beweging te belemmeren.
  • Helpt voorkomen dat je slechte zetten maakt tijdens het spelen.
  • Absorberende stoffen om te voorkomen dat zweet in de handen of ogen komt.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Verzameling accessoires om padel Adidas 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die het niet eens warm krijgen tijdens het spelen, dus een accessoire willen waarmee ze tijdens het spelen het zweet van hun voorHead kunnen vegen zonder een handdoek te gebruiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden omdat ze dankzij de stoffen die ze combineren een kledingstuk van hoge kwaliteit worden, maar ook vanwege hun gele ontwerp met zwarte details, perfect om samen met je padelracket te dragen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten