Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Camiseta Adidas Club C/B Tee Azul
  • Camiseta Adidas Club C/B Tee Azul

Adidas Club C/B T-shirt Blauw

PVP: € 40,00
€ 27,95
-31% Adidas Padel
Padel T-shirt Adidas Club C/B Tee Blauw | Train comfortabel met de nieuwe Adidas 2022 kledingcollectie met comfortabele kleding en technische materialen om atleten de beste kwaliteit te geven
Selecteer grootte
  • L Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • L Niet beschikbaar

Kort T-shirt Adidas Club C/B Tee Blauw

Speel comfortabel en droog dankzij de nieuwe textielcollectie van het merk Adidas. Ontdek het Club C/B Tee padel t-shirt in blauw, een leren ontworpen met technische vezels die helpen bij het transpireren van zweet, zodat het zich niet ophoopt en een ongemakkelijk gevoel geeft.

Bij de fabricage is Climalite-technologie gebruikt, die helpt om zweet van het lichaam te absorberen om de atleet de hele tijd droog te houden. Het heeft ook bescherming tegen de zonnestralen, zodat u uw huid zelfs op de heetste dagen kunt beschermen.

Adidas Club blauw T-shirt, kenmerken

  • Het Adidas Club C/B Blue T-shirt is gemaakt van zachte stoffen zodat er geen wrijving ontstaat.
  • Het houdt je de hele wedstrijd droog.
  • Het past zich aan de vorm van het lichaam aan, maar zonder de bewegingen te beperken.
  • Bescherming tegen zonnestraling.
  • Het behoudt zijn kwaliteit dankzij de gebruikte materialen.
  • Adidas herenkleding catalogus.

Voor wie is het?

Het is een zeer goede optie voor mensen die overmatig zweten willen vermijden, vooral bij warm weer. Bovendien is het dankzij de technische kwaliteit van de materialen bestand tegen gebruik en wassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je comfortabel kunt spelen terwijl je een lichtblauw ontwerp draagt met marineblauw, wit en geel, een zeer moderne combinatie die iedereen zal waarderen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, padelschoenen , palettero's en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Speler: Man
Onze beste producten