Muñequera Adidas Tennis L Black/White Osfm 2018
  • Muñequera Adidas Tennis L Black/White Osfm 2018

Muñequera Tennis L Zwart/Wit Osfm

PVP: € 13,00
€ 10,95
-16% Adidas Padel
Koop de grote maat CF6278 zwarte polsbandjes, een Adidas accessoire om een goede grip op het racket te hebben en het gewricht te ondersteunen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Muñequera Tennis L Zwart/Wit Osfm

Als u een van degenen bent die op zoek is naar kwaliteitsproducten, hebben we de accessoirecatalogus van een van de beste merken op de markt beschikbaar. Ontdek de zwarte padelpolsbandjes, vervaardigd door Adidas en met hun logo geborduurd in het wit. Dankzij hun grote afmetingen geven ze je de steun die je nodig hebt in het gewricht. Bovendien zullen ze voorkomen dat zweet naar je handen gaat zodat het je grip niet belemmert.

Voor wie is het? Ze zijn ideaal voor elke speler die goed uitgerust naar het veld wil gaan, vooral bij warm weer om overtollig zweet van zijn gezicht of armen te vegen tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij gemaakt is met een combinatie van absorberende en elastische stoffen, zodat je een goede pasvorm hebt en je padel racket stevig vasthoudt. Bovendien zullen ze met hun basisontwerp bij elke look te combineren zijn.

Kenmerken van zwarte grote polsband

  • De L zwart witte padelschoenen worden geleverd in verpakkingen van twee stuks.
  • Geschatte afmetingen van 12,5 x 9 cm
  • Materialen, design en dikte die maximaal comfort garanderen.
  • Grote polsbandjes om het gewricht vast te houden.
  • Zwart met contrasterend gestikt logo.
  • Ontworpen voor de heetste tijden.
  • Nieuwe accessoires voor Adidas-spelers.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf goed uit en geniet van de beste sensaties met All for padel, de sectie gewijd aan deze sport van de Duitse firma Adidas. Ontdek zijn collectie padelrackets, schoenen, uitrusting en andere accessoires met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Professionele spelers zoals Martita Ortega, nummer 9 in de World Padel Tour-ranglijst, vertrouwen op het merk. Als ze dat doet, waar wacht je dan op?

Features Jaar: 2021
Onze beste producten