Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023
  • Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023
  • Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023

Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023

PVP: € 180,00
€ 161,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023 | Breng je krachtigste spel naar voren met dit Royal Padel padelracket, een model uit de tussenliggende serie ontworpen in diamantformaat en met een enigszins hoge balans
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP 771 EFE Extrem zwart en oranje racket

We analyseren de nieuwe collectie die is ontwikkeld door Royal Padel 2023 volledig, aangepast voor al zijn spelers. Koop het RP EFE 771 Extreme padelracket in zwart en oranje, een model dat meer slagkracht geeft dankzij het extra grote diamantformaat en de ietwat hoge balans.

Het bedrijf heeft hoogwaardige materialen gebruikt, zoals de nieuwste generatie koolstof in de buis om een grote weerstand te bereiken. Voor de vliegtuigen is naast zacht rubber glasvezel gebruikt, waardoor het vrij flexibel is en ook goede sensaties genereert bij het slaan. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem.

RP 771 EFE extreem zwart en oranje, kenmerken

  • Diamantmal met balans in het bovenste gedeelte van de Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023.
  • Zachte eva-rubberen kern voor een comfortabelere aanraking.
  • Schokabsorptiesysteem dat impact absorbeert.
  • Koolstof buisconstructie.
  • Krachtracket en snelle aanpassing dankzij de flexibelere constructie.
  • Gealuminiseerd glasvezel oppervlak.
  • Verkrijgbaar in de RP 2023 tussenbladige collectie.

Voor wie is het? Geschikt voor de gemiddelde speler die graag de bal hard slaat en daarom een krachtig racket nodig heeft dat hem zal helpen zijn meest aanvallende games te spelen, maar zonder het contact te verliezen, omdat de combinatie van materialen het flexibeler maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, is het best comfortabel waar je uren mee kunt spelen. Het keert ook terug met een nieuwe afbeelding in zwart met oranje details, een combinatie die atleten altijd erg leuk vinden!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten