Royal Padel RP M27 R-Control X 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control X 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control X 2023

Royal Padel RP M27 R-Control X 2023

PVP: € 350,00
€ 199,01
-44% Royal Padel
Royal Padel RP M27 R-Control X 2023 padel racket | Onovertroffen sensaties met dit Royal Padel-controleracket, de zachtste van de geavanceerde serie dankzij het gebruik van polyethyleenrubber aan de binnenkant
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP M27 R-Control X racket geel

Ontdek in onze online winkel de meest geavanceerde serie producten van Royal Padel 2023. De nieuwste editie van het M27 R-Control X gele padel racket keert terug, een model dat geweldige controle biedt door zijn ronde vorm en lage balans. Het is ook ontwikkeld in lichtere gewichten waardoor het zeer beheersbaar is.

Dit seizoen presenteert nieuwigheden zoals de 16k hexcel carbon constructie, die hem meer sterkte geeft. Het verwaarloost het comfort echter niet dankzij het polyethyleenrubber van de kern, dus je zult genieten van een zachte aanraking en minder trillingen. Het heeft ook ruwheid in reliëf, zodat u grotere effecten kunt afdrukken. Om te eindigen, presenteert het een nieuw ontwerp van het hart dat het een grote stevigheid geeft.

RP M27 Girl control, kenmerken

  • Constructie met lichtere gewichten van de Royal Padel M27 R-Control X 2023.
  • Dankzij het zachte polyethyleen rubber van de kern geniet je van een zeer comfortabele aanraking.
  • Schokabsorptietechnologie die trillingen elimineert.
  • Je geeft meer spin aan topspin en snijballen met de honingraatruwheid.
  • Volledig carbon, versterkt met 16k hexcel carbon.
  • Carbon buis voor grotere weerstand tegen stoten of schokken.
  • Nieuw ontwerp van het hart met staander voor meer stabiliteit.
  • Een van de hoogwaardige Royal Padel 2023-rackets.

Voor wie is het? Omdat het een lichter model is, is het geschikt voor zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar een licht en controleracket, met een brede sweet spot om off-center slagen te corrigeren en het punt gemakkelijk te kunnen verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het behoort tot de meest geavanceerde serie Royal Padel-rackets en een van de best verkochte modellen is. Bovendien keert het dit seizoen terug met een heel cool ontwerp in zichtbaar carbon met details in fluorescerend geel en blauw, echt spectaculair!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het is ook vertegenwoordigd op de World Padel Tour-banen met enkele professionele spelers die met hun officiële producten strijden om hun comcapities te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Royal Padel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten