Ball Rescuer Pressurizer
  • Ball Rescuer Pressurizer

Ball Rescuer Pressurizer

PVP: € 34,00
€ 29,90
-13% Vibora
Ball Rescuer Pressurizer-pakket | Speel altijd met ballen als nieuw met deze Ball Rescuer-drukregelaar, een pakket dat aan compatibele blikken kan worden bevestigd en waarmee je de druk kunt behouden

Ball Rescuer bal drukregelaar

Geniet elke keer van een perfecte boot met de Ball Rescuer-drukregelaar. Het is een apparaat dat bestaat uit een deksel en een klem waarmee de originele balcontainers kunnen worden gebruikt als een bus onder hoge druk. Zo kunt u besparen op de aankoop van ballen, omdat het de levensduur tussen 2 en 4 keer verlengt.

Het neemt een minimale ruimte in de tas in beslag en de bediening is zeer eenvoudig. Om dit te doen, moet u de klem aan het blik met ballen bevestigen, deze erin steken en sluiten door te schroeven. Dan kunnen we de monding van de opblaaspomp op de vulklep plaatsen en beginnen met opblazen totdat we de juiste druk hebben.

Ball Rescuer-pakket voor druk, functies

  • Verleng de levensduur van uw padel- of tennisballen met het Pascal Box-druksysteem.
  • Mogelijkheid om hoge druk in containers te bereiken, tot 35 psi.
  • Het bevat een indicator om de druk te allen tijde te kennen.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren dankzij het ergonomische ontwerp.
  • Kit om de druk van de ballen te behouden zonder een inflator.
  • Het minimaliseert het gebruik van grondstoffen en vermindert de CO2-uitstoot.
  • U kunt de compatibele boten hier bekijken.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die padelballen altijd als nieuw willen hebben, met uitstekende druk om hun wedstrijden te spelen, want met het nieuwe ballenreddingspakket kun je de druk krijgen die je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een eenvoudige manier is om geld te besparen, want als je een paar spellen per week speelt, kun je tot € 250 besparen op de aankoop van ballen. Bovendien neemt hij niets in beslag of weegt hij niets, waardoor je hem comfortabel in de padel racketas of rugzak kunt vervoeren.

Lees meer over de BALL RESCUER

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en je kunt het direct aan de boot bevestigen. Zo minimaliseert het het gebruik van grondstoffen, verpakkingen en transport, waardoor er minder CO2-uitstoot in de atmosfeer ontstaat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten